Linie fierbinte: - 0680 30 222 Email: vetro_grup@mail.ru

Compania noastră vă oferă o gamă largă de sticlă colorată. Sticla tonifiată este utilizată pe scară largă în construcții, atât pentru fațadele exterioare ale clădirilor, cât și pentru decorarea interioară a interioarelor, oferindu-le un aspect original original. Protejează împotriva radiației solare și granițează trecerea examenului ultrasunetelor în cameră, protejând mobilierul și interiorul de fading.

Sticla colorata are avantaje incomparabile, astfel incat majoritatea arhitectilor le dau preferinta. Sticla colorată este foarte durabilă și poate rezista supraîncărcărilor puternice și efectelor mecanice. Nu uitați de beneficiile de protecție. sticlă colorată poate limita vizibilitatea la exterior, nu este posibil să se uite în cameră, în timp ce suportul de sticla este capabil de a contempla opiniile din jur, ascunse de ochii indiscreti. Acest avantaj a fost folosit de mult timp de majoritatea oamenilor care preferă acest tip de sticlă. Mulțumită lor, aceștia oferă protecție împotriva străinilor. Din exterior, va fi zadarnic să ia în considerare orice, dar din interior revizuirea nu va fi limitată.

Sticla, tonifiată în masă, este pictată în momentul topirii adăugarea componentei de colorare la sticla topită.

Geamurile fumurii diferă de asemenea în gradul de întunecare în procente:
ton de 30%,
ton 50%;
ton de 70%
ton de 90%.

Rata de popularitate a sticlei reglate este în creștere rapidă și, prin urmare, există o întrebare obișnuită despre locul în care puteți obține sticlă tonifiată cu adevărat de înaltă calitate, la un preț rezonabil. În plus, orice cumpărător dorește ca produsul achiziționat de el să posede o protecție foarte puternică și fiabilă față de influențele mecanice și termice. În acest sens, compania noastră are ce să vă ofere. Lucrăm cu producători de sticlă cu adevărat competenți. În plus, costul ochelarilor este destul de acceptabil pentru persoanele cu un nivel mediu al veniturilor.

DESPRE NOI

SRL "VITRUMGRUP" este o companie în dezvoltare care unește o întreprindere de înaltă tehnologie pentru prelucrarea industrială a sticlei și vânzarea produselor sale.

CONTACTAȚI-NE

Contactați-ne la

Producere: m. Balti str. Cerniahovskll 52

Oficiu: m. Balti str. Feroviarilor 61/1
0680 30 222
vetro_grup@mail.ru