Linie fierbinte: - 0680 30 222 Email: vetro_grup@mail.ru

Aplicare vitraliu

Aceasta tehnica implica Vitrage lipirea de film primar, și apoi aplicarea peste ea rășini speciale aspect voluminos le împărtășesc. În timp, nu arde și nu se desprinde - cu toate regulile de funcționare. Aceste vitralii pot fi aplicate pe orice suprafață netedă, inclusiv oglinzi și geamuri cu geam dublu.

Poate fi folosit și cu alte stiluri de sticlă colorată, care, la rândul său, oferă caracteristica acestui mod vitrazhu.Takim, puteți decora interiorul cu panouri de vitralii, insertii de sticla colorate în peretele despărțitor dintre pereți și tavane, mobilier și obiecte din sticlă - tablouri, oglinzi. De asemenea, geamul vitraliu poate fi introdus în geamurile cu geam dublu (între ferestre sau pe geamul din cameră). Cu respectarea tuturor parametrilor necesari, fereastra vitralii poate dura aproximativ 25 de ani sau mai mult.

DESPRE NOI

SRL "VITRUMGRUP" este o companie în dezvoltare care unește o întreprindere de înaltă tehnologie pentru prelucrarea industrială a sticlei și vânzarea produselor sale.

CONTACTAȚI-NE

Contactați-ne la

Producere: m. Balti str. Cerniahovskll 52

Oficiu: m. Balti str. Feroviarilor 61/1
0680 30 222
vetro_grup@mail.ru