Contur vitralii

Astăzi ele sunt una dintre cele mai populare soiuri de vitralii. Tehnologia modernă pentru fabricarea vitraliilor conturată permite obținerea unei asemănări uimitoare cu ferestrele vitrate reale. Avantajele acestui vitraliu - aspectul său spectaculos și individualitatea produsului.

Pe o sticlă sau o oglindă de dimensiunea potrivită, un contur de înălțime de 1,5 până la 2,5 mm este realizat dintr-un material polimer durabil. Schema de culori a compoziției conturului include patru nuanțe: argint, auriu, negru și transparent. La 24 de ore după aplicarea conturului, după ce se usucă complet, începe să umple spațiul interior al conturului cu emailuri colorate. Folosind paleta de bază de vopsele kotorach include mai mult de 30 de culori și nuanțe. Tehnologia de fabricație a vitraliilor conturată nu permite amestecarea culorilor și tranzițiilor netede de la o tonă la alta, dar este negociată individual dacă este necesar.

Avantajele vitraliilor contur:

-Poate fi aplicat pe aproape orice suprafață.
- Nu decolorați și nu vă deformați.
-Stabile pentru substanțe chimice, care vă permite să curățați și să spălați acest vitraliu.
- Nu conține substanțe nocive, este un produs sigur pentru mediul înconjurător.
- Aceste produse sunt durabile, durabile și frumoase.
- Ferestrele vitrate din vitrină conferă camerei un aspect deosebit, creează o atmosferă uimitoare, vă permit să creați un stil și un confort unic. Astfel de geamuri vitrate sunt relevante atât pentru clădirile rezidențiale, cât și pentru clădirile publice: sunt decorate cu birouri, săli, restaurante, cafenele.

Image Director contur vitraliile uși glisante uși glisante dulapuri, mobilier și ferestre pot fi vizualizate în biroul nostru sau pe site-ul nostru în „Cataloage“ secțiune