Foto vitraliu

Folosind această metodă de design interior, este ușor de realizat orice dorință a clientului. Desenul realizat de designer pe pelicula de polimer va transmite cu exactitate gândurile, sentimentele și dispozițiile dorite, va da camerei atmosfera potrivită, va revela lumea interioară a clientului.

Astfel de vitralii sunt fabricate folosind o tehnologie specială, care se bazează pe utilizarea unui film subțire de polimeri. Pe acest film, designerul aplică o imagine foto. Apoi vitraliul din film este lipit pe o sticlă obișnuită sau acrilică. Dar nu cu mult timp în urmă, existau echipamente care vă permit să imprimați direct pe geam. Culorile noi pentru imprimarea pe sticlă au fost mult mai strălucitoare, ceea ce oferă un aspect deosebit. Pigmele incluse în compoziția lor oferă rezistență la decolorare timp de mulți ani.

Gama de aplicare a acestei ferestre vitrate este foarte mare și variată. Aceasta vă permite să efectuați orice comandă de client. Cel mai adesea fotografiile de vitralii sunt folosite pe:

- partiții de sticlă;
- uși de sticlă;
-doperă la dulapuri;
- "șorțuri" de bucătărie, blaturi;
- Plafoane suspendate (sticlă sau film);
- Produse din sticlă și oglinzi (picturi, ceasuri și altele);
- fatade de mobilier;
- semne, semne, vitrine;
- la fabricarea unui triplex;